Profi fotozás Csongrád

Sziasztok!

Lakatos Gergely vagyok Csongrád megyében, azon belül Csongrád városban élek feleségemel és kislányommal.

Budapesten születtem így nem csak Csongrádmegye, hanem Budapest legszebb részein is kiismerem magam. Már több mint 5 éve foglalkozom fotózással és a családom után ez a második szerelmem. Szerencsés vagyok hogy azt csinálhatom amit szeretek, főállásban végezhetem ezt teljes odaadással, – szerintem ezt másképp nem is lehet csinálni.

Szeretek az emberekkel baráti kapcsolatot ápolni és nem csak lefotózni Őket. Jó érzéssel tölt el mikor egy család életében többször is jelen lehetek. Képriporjaim hitelesen mutatják be esküvőtök minden pillanatát, nem használok müfényeket, nincsennek sablonos beállítások, csak az őszinte mosolyok és ölelések.

 

Profi fotozás

Az esküvői fotózás előtt, egyeztetek a párral egy találkozót, ahol nem csak az esküvő menetét szoktuk megbeszélni, hanem ilyenkor akár a Budapesti fotózás vagy Kreatív fotózás helyszinét is meg lehet beszélni és szeretem, ha a párok mesélnek magukról egy kicsit. Ezen információk birtokában úgy érzem, hogy elkezdem „megismerni” a Párt, és teljesen más megközelítésből, kicsit barátként próbálom fotózni Őket. Nem csak a kötelező “nagy pillanatokat”, hanem az apróbb, mindennapi csodákat is. Ahogy egymásra néznek, ahogy ölelik egymást.

Igyekszem tényleg barátivá varázsolni a fotós – megbízó kapcsolatot olyannyira, hogy előfordult, tényleg baráti kapcsolattá is vált már egy-egy „munkám”, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot. Persze nem kell minden esetben ennek megtörténnie, de azt mindenképp fontosnak tartom, hogy ne idegenként álljatok a fényképezőgépem elé.

AZ ESKÜVŐI FOTÓZÁS Csongrád megyében, Budapesten illetve az ország egész területére szívesen elutazom… sőt még a külföldi utazás sem jelent akadályt.

Köszönöm, hogy rámszántad ezt a pár percet, de szavak helyett beszéljenek a továbbiakban a képeim. Kérlek tekintsétek meg a galériámat, ahol különböző stítusú képeket láthatok.Van köztük Budapest és környékén készült de van vidéki és külföldi képriportok is.

Ha esetleg bármilyen kérdés /  kérdésetek merülne fel fordulj/forduljatok hozzám bizalommal.

További szép napot kívánok nektek/neked!

Visszajelzések / Vélemények

Köszönjük szépen ezt a remek hangulatú fotózást. Külön köszönöm a gyors utómunkálatokat! Emese és Feri read more

Emese és Ferenc
Esküvői fotózás

“Nagyszerű fotós, eszre veszi, kiemeli és mindenki szamara láthatóvá teszi a részleteket amikről csak azok tudnak akik átéltek a pillanatot. Hihetetlen, hogy képeivel, mennyire vissza tudja adni az érzéseket, hangulatot és ezzel újra életre kelti a szívünkben elő emléket.”

  read more

Bogi és Ricsi
Esküvői fotózás

“Fotósként nehéz volt olyan fotóst találni saját esküvőnkre aki azt készíti el amire én magam és párom is gondolt. Gergővel még csak a jegyes fotózáson vagyunk túl, de már most nyugodtak vagyunk a munkáját illetően. Hazaérkezésünk másnapján már küldte is a képeket, amik pont olyanok lettek amilyet az ember egy jegyes fotózásról vár!!! Alig várjuk az esküvőt, hogy még több Lakatos Gergely képet kapjunk! ”

  read more

Kedves Gergő!

Nagyon köszönjük a csodálatos fotókat amiket eddig készítettél rólunk! Már a jegyesfotózáson biztosak voltunk benne,hogy csodaszép esküvői fotókat fogsz rólunk készíteni, és ez így is történt. Már akkor tudtuk,hogy ha babánk születik, akkor is veled készítettünk fotósorozatot. Köszönjük,hogy a immár családként is fantasztikus képek születtek rólunk. Szeretettel ajánlunk mindenkinek: Szandi és Szilárd

Szandi & Szilárd
Eljegyzési fotózás